Succesvol ondernemen in de 21ste eeuw

Introductie – 4 x Winst en de 5K’s

Eindhoven: 23 januari – middag

45€ (ex BTW) per deelnemer

Ondernemen in de 21e eeuw gaat niet meer alleen om geld verdienen ten kosten van alles. Het gaat tegenwoordig om samenhang, circulariteit, cocreatie, innovatie, waardecreatie, samenwerking, local for local for global, enz.

Deze workshop is een introductie in een nieuwe dimensie van verbondenheid in ondernemerschap. Optioneel kan men een jaar lang begeleid worden in de toepassing ervan.

De 5 kernprincipes voor ondernemerschap in de 21ste eeuw, ofwel de 5K’s, werden voor het eerst geïntroduceerd in 2005 in het “Handboek voor de (toekomstige) Marktleider”. Het werd de basis voor vele bedrijfsplannen, leiderschap en management kaders in het MKB tot ongeveer 500 fte. Tevens leidde het tot de Ondernemerschap Index waarin de maatschappelijke, ecologische en economische (PPP) waarde toevoeging en onttrekking van het ondernemerschap zichtbaar werd gemaakt. Dit heeft geleid tot het 4 x winst principe dat in het ondernemerscollectief van de Stad van Morgen steeds tot mooie verbindingen leidt.

Hoe gaan we de middag te werk? 

We beginnen met een introductieronde waarin een ieder vertelt waar hij of zij mee bezig is. Dan gaan we stap voor stap door de 5Ks en 4xwinst heen, ieder met de eigen activiteiten. We helpen elkaar in het proces. Het is dus geen luisterworkshop maar een waarin u gedurende een middag uw eigen schets maakt waar u verder mee kunt.

Voor wie? Het geeft niet alleen ondernemingen maar ook ambtenaren, studenten, start-ups, enz de kans om zich te oriënteren op moderne succesfactoren en de eigen bezieling.

 

Advertenties

3 gedachten over “Succesvol ondernemen in de 21ste eeuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s