Workshop circulair economisch werken – 19 januari

Afval is de grondstof voor een ander en zelfs voor onszelf als ondernemer. Maar vaak denken we of handelen we niet zo en gooien ons afval gewoon weg. Dat is weggegooid geld én grondstoffen.  Het kan zelfs zo ver gaan dat we in een stad een hele samenhangende keten creëren die elkaar nagenoeg eindeloos blijft voeden. Net zoals de natuur dat doet.

Hoe kunnen we daar als onderneming, starter of overheid mee omgaan? Tijdens de workshop leren we inzien hoe belangrijk onze grondstoffen zijn voor ons en dat we zekerheden opbouwen voor onszelf als we daar effectief mee omgaan. Door middel van een spel oefenen we het denkproces en ontwerpen we kansen die we nog nooit hebben ingezien.

De workshop doen we in FRE2SH, het inspirerende circulaire samenwerkingsinitiatief van de Stad van Morgen waarin een 20 tal pionierende bedrijven samen werken aan onze voedselzekerheden.

Datum: 19 januari  – de hele dag                 FRE2SH – Veemgebouw 5e verdieping

Kosten: 150€ per persoon (ex btw)   – door de week van de circulaire economie mag iedere betalende deelnemer een iemand gratis meenemen (of gewoon lekker samen de kosten delen ;-). Aanmelden kan hieronder….

 

Advertenties

2 gedachten over “Workshop circulair economisch werken – 19 januari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s